Demirözü İlkokulu

WEB https://demirozuio.meb.k12.tr
Adres : ŞİRİN MAH. ORGENERAL YAŞAR GÜLER CAD. NO: 3 DEMİRÖZÜ / BAYBURT
VİZYON : Milli ve manevi değerlere bağlı,toplumsal değerleri benimseyen,geleceği okuyan ve geleceği bugünden tasarlayan bireylerin yetiştiği,eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olmak.Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim ve öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, örnek ve lider bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesini sağlamak.Görev ve sorumluluk bilincine sahip, bilgili,becerili ve kendine güvenen,bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.Öğrenci başarısı için,sorumluluk almak ,verimli çalışmak.Çağdaş bir eğitim ortamında, girişimci ve gelişimci düşünceye sahip,ülkesini,milletini ve bayrağını seven,tutarlı,kararlı ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek.21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek,eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Kömüre dayalı ısınma kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık:30 km İlçe merkezine uzaklık:100 m
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :